Reklamirajte se besplatno!


Dragi priatelji, reklamirajte se besplatno na našem portalu. Neka Vas vidi veći broj ljudi. Možete imati i hiljade prijatelja i fanova na facebook stranicama i profilima, ali je pitanje da li su svi oni baš Vaša ciljna grupa. Veliki broj ljudi prihvata prijateljstva smatrajući da je veliki broj prijatelja dovoljan za uspešno poslovanje. Međutim, u velikom broju slučajeva fanovi i prijatelji NISU UVEK CILJNA GRUPA!

 

Preko našeg portala imate šansu da Vas vidi veliki broj ljudi, koji ciljno, traže baš Vašu delatnost. Zlatne ruke su specijalizovan portal za oglašavanje i reklamiranje svih ručnih radova i kreativnog stvaralaštva. Obezbedite sebi besplatnu reklamu. Prijavite se odmah.

 

Informacije možete slati preko kontakt forme, unesite samo adrese slika. Možete koristiti PP na Facebooku, ili e-mail adresu office@zlatneruke.net.

 

Zlatne ruke

 


2 komentara

  1. Jelka Šatvar kaže:

    imam heklane stolnjake nadstolnjake ćipke za jastučnice unikat ručni rad

    12. 03. 2014. / 16:17 h

  2. admin kaže:

    Postovane dame, nemojte ostavljati komentare za promociju Vasih rucnih radova. Za Vasu licnu prezentaciju posaljite podatke i napravice Vam stranicu. Za besplate oglase takodje mozete koristit za to predvidjenu sekciju. Hvala!

    18. 03. 2014. / 11:40 h

Prijavite se

* Ovo polje je obavezno

Skorašnji članci